Виробництво
сільськогосподарських культур
за категоріями господарств на 1 липня 2019 року
Зібрана площа |
Обсяг виробництва (валовий збір) |
Урожайність, |
||||
га |
у
% до |
ц |
у
% до |
ц |
у
% до |
|
Господарства усіх категорій |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 | 2965,3 | 149,8 | 135577,2 | 140,5 | 45,7 | 93,8 |
у тому числі |
||||||
пшениця |
к | к | к | к | к | к |
ячмінь |
2903,3 | 184,8 | 133295,2 | 173,0 | 45,9 | 93,5 |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) | к | к | к | к | к | к |
Картопля | 145,0 | 103,6 | 18155,0 | 95,0 | 125,2 | 91,7 |
Культури овочеві відкритого ґрунту | 85,5 | 115,5 | 9505,0 | 111,5 | 111,2 | 96,5 |
Культури плодові та ягідні | х |
х |
58606,32 |
41,9 | х |
х |
Підприємства |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 | 2965,3 | 149,8 | 135577,2 | 140,5 | 45,7 | 93,8 |
у тому числі |
||||||
пшениця |
к | к | к | к | к | к |
ячмінь |
2903,3 | 184,8 | 133295,2 | 173,0 | 45,9 | 93,5 |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) | к | к | к | к | к | к |
Картопля | – | – | – | – | – | – |
Культури овочеві відкритого ґрунту | к | – | к | – | к | – |
Культури плодові та ягідні | х |
х |
945,32 |
26,4 | х |
х |
Господарства населення |
||||||
Культури зернові та зернобобові1 | – | – | – | – | – | – |
у тому числі |
||||||
пшениця |
– | – | – | – | – | – |
ячмінь |
– | – | – | – | – | – |
Ріпак озимий та кольза (ріпак ярий) | – | – | – | – | – | – |
Картопля | 145,0 | 103,6 | 18155,0 | 95,0 | 125,2 | 91,7 |
Культури овочеві відкритого ґрунту | к | к | к | к | к | к |
Культури плодові та ягідні | х |
х |
57661,02 |
42,4 | х |
х |