Архів: 2025
Надходження молочної сировини на
перероблення й отримання з неї молочних
продуктів
за січень-вересень 2025 року1
| Обсяг надходжень, т | Середня
ціна купівлі2, грн за т |
Кількість
продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т |
|
Загальне надходження молока коров’ячого сирого |
91894,5 | х | х |
у тому числі куплено молока коров’ячого сирого |
91894,5 | х | х |
частка жиру в молоці, купленому, % |
3,66 | х | х |
частка білка в молоці, купленому, % |
3,03 | х | х |
Куплено молока коров’ячого у перерахунку на молоко коров’яче базисної жирності 3,4% |
98981,3 | 15141,2 | х |
Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини |
|||
у тому числі |
|||
молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
х | х | 8971,94 |
вершки (жирністю ≤ 29%) |
х | х | к |
вершки (жирністю > 29%) |
х | х | к |
молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
х | х | 6056,94 |
молоко згущене |
х | х | – |
вершки сухі |
х | х | – |
молоко цільне сухе |
х | х | – |
молоко частково знежирене сухе |
х | х | к |
молоко знежирене сухе |
х | х | к |
масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
х | х | 5152,73 |
сири (крім сирів плавлених) |
х | х | 4725,59 |